Ehem



Baiklah. Yang di atas bukan muka2 mangsa eksiden, mahupun 'most wanted'. Ini ialah muka depan majalah Off the Edge bulan ini.

Katanya~

"YES, NOLTALGIA ISN'T what it used to be. 'Frankly speaking, I see no hope for the older generation,' says lawyer Puspawati Rosman. 'We should start with educating the younger generation to raise their awareness of issues of justice and human rights.' Ouch".

Nak baca lagi? Belilah sendiri :D


Gambar muka dalam

p/s: untuk bacaan santai tentang etika hakim, silalah baca yang ni :)


16 komen:

Din berkata...

MOST WANTED! reward berapa hengget ni?

lanterajiwa berkata...

cool...

Tanpa Nama berkata...

Wwwwwooooooaaaaaaa.
Jadi cover girllll

-fiq

OrangGilak berkata...

:D

Tanpa Nama berkata...

no hope for older generation?? ouch ouch..haha

kena belik ni

mas

LeeSlimShady berkata...

sememang ini lah geng yang paling Famous kat malaysia ....kat Palimen pun macam tu...kat brickfield itu hari pun kesian gak...tapi demi kebenaran kita mesti berani,langgar dan lawan

cuma masa perhimpunan perdana Pakatan Rakyat kat kelana Jaya itu hari je dia tak bersama gengnya,taapi join geng bebudak pekan frinjan lak...hish..pelik...pelik

herni berkata...

wahhhh hnnss2... aku kawan ngan selebriti...;)

LeeSlimShady berkata...

tapi ape - ape hal pun aku dah dapatkan dah magazine tu...

Tanpa Nama berkata...

sukati dia lah nak lepak dengan siapa..

hangpa tu yang tiba2 muncul dari mana2 tu yg lebih pelik.

at lis kami kenal each other dah lama.

siap tulisan BOLD lagi. bunyi mcm SB.

LeeSlimShady berkata...

makk..aih jangan lah macam tu sekali...aku bukan SB la...

aku blogger Pro - Pakatan,aku pon nak join geng korang gak,kalau senang masuk lah laman blog aku..bagi la sokongan sikit pada blogger - blogger pro pakatan macam aku.........

LeeSlimShady berkata...

aku selalu dok perati korang berlima,tapi aku tak terpikir nak join korang sebab aku selalu lepak dengan geng blogger

Cik S berkata...

ade kebaikan gak insiden 7may tu yee..jd front cover plak. huhu.

sy belajar sumthing dr kamu berlima. salute meh =)

amicus curiae berkata...

eiii takutnya...selalu perati korg berlima pulak tuh..sejak bila korg berlima selalu "berlima"? wakakaka takboleh bayangkan!

puspa dah ada pengikut dah glamer aku tetap sokong kau :D

herni berkata...

aku dah beli semalam ;p

Anak Bumi berkata...

wah, tak lama boleh letak kat tshirt ni.

:)

Dhani berkata...

geng berlima ni dah kena tangkap itu hari kan. masa duduk menunggu orang demo kena tangkap kat pudu jail itu hari, ada yang cakap "masuk jail sebab demo ni kita macam pergi umrah lah.umrah dalam perjuangan.hehehe. "

:)


p/s:- aku belum pergi umrah lagi.