Hehe Part 2

Selepas pengharaman Gedung Kartun, kartunis Zunar meneruskan perjalanannya dengan langkah yang lebih berani iaitu dengan menerbitkan buku kartun secara bulanan, kali ini dengan nama Perak Darul Kartun (PDK) pula.



Pagi tadi ialah sidang media dan PDK akan dilancarkan pada secara rasmi pada hujung minggu ini. Selain daripada kartunis-kartunis PDK, antara penyumbang karya yang lain ialah saudara Pyanhabib, Pak Samad Said, Isham Rais, Farish Noor, Rahmat Haron, dan ehem... aku (ruangan Dari Meja Loyar) :p

Terima kasih kartunis Oly kerana mengkiutkan diriku... hahahh! Sila lihat di bawah :)



PDK akan dijual di kebanyakan bandar-bandar besar seluruh Malaysia. Boleh juga dibeli secara online di www.cartoonkafe.com atau hubungi 03 22744931

Dapatkannya sekarang (sebelum KDN buat hal lagi) dengan harga RM10 sahaja! Tak rugi!


6 komen:

Andrew Ong berkata...

Who is the pretty girl in the caricature? I think I've seen her before.

fazura berkata...

nk dptkn kt mn???kt kdai2 biasa ade ke???

OrangGilak berkata...

andrew: think harder...
fazura: oops sorry dah edit info kat atas :)

rawkstar berkata...

aku rasa dagu kau sedikit panjang, rambut kau terlalu lawa.

ahahahaahahahaha.

Sasha Lyna berkata...

gmbr karikatur trsebut trlalu cun!!tak brng justice lgsung kpd karikatur itu!!heehe

nak..nak..nk beli..fotostat bole?kt gunung tinggi ade tak?

OrangGilak berkata...

cis.